Het nest van de Adelaar

We volgen ons bezoek aan Deventer door weer op de fiets te stappen en langs de kade te fietsen via de Scheepsvaartstraat naar de Industrieweg. We slaan linksaf en steken de M.R. de Boerlaan over en fietsen parallel aan deze weg verder richting hogeschool Saxion. Aan de linkerkant zien we de singel met de oude pakhuizen die vroeger werden gebruikt voor de handel. We steken twee maal een kruispunt over en rijden dan aan de rechterkant langs de hoge school. Onze fietsroute gaat om het ROC heen en we komen aan bij de Veenweg, hier slaan we linksaf en we fietsen via de Veentunnel onder het spoor door. Aangekomen bij de Rielerweg slaan we rechtsaf en nemen we de derde straat links, de Wechelerstraat, nog éénmaal links op het hof van Colmschate en we zien voor ons de stadionlichten opduiken van de Go Ahead Eagles.

Welkom bij de mooiste club uit Nederland, hier midden in de volksbuurt aan de Vetkampstraat.

One Comment

  1. Cees op 't Hoog

    We hebben genoten van de fietStoer door Deventer. De prachtige stad leren kennen met hun geschiedenis die je alleen van een gids kunt horen. Boeiende verteller die luistert ook naar de wensen van de deelnemers. Heel veel succes met de fantastische fietStoer!!!

Comments are closed.