Varen over de IJssel

Ons bezoek aan Deventer komt bijna tot een eind. We stappen voor de laatste keer op de fiets en vervolgen ons uitje door over het grote kerkhof te fietsen naar de nieuwe markt richting de IJssel. We steken de Welle over en komen aan bij het pontje.

We gaan aan boord en tijdens de overtocht kunt u genieten van het mooie uitzicht over Deventer vanaf het water. Aan de zuidkant zien we de inmiddels bekende Wilhelminabrug en aan de oostkant zien we de Lebuinus kerk, een deel van de stadsmuur, een oude toren en nog veel meer van deze mooie stad.

Aangekomen aan de overkant zijn we aangekomen bij het startpunt van de tour. Om nog verder van de Deventer te genieten ontvangt u van ons een kaart van de stad. Ook krijgt u Deventer koek zodat u nog lekker kan nakauwen op alles wat u heeft gezien en gehoord.

Comments are closed.