Groepen

Groepen

Bent u op zoek naar een uitje in Deventer?

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Deventer of komt u samen met uw familie of partner de stad ontdekken? FietStoer Deventer is de manier om dat op een leuke actieve en toch ontspannen manier te doen. Wij passen de tours aan op de grote van uw groep en op uw specifieke wensen. Onze gidsen kennen de stad goed en weten dit op een leuke manier over te brengen. Mooie verhalen waardoor u de Hanzestad echt leert kennen voeren de boventoon. Met welke groep u ook komt en welke interesses u ook heeft... wij gaan er voor zorgen dat u van de tour geniet! Offerte en factuur Wilt u graag van te voren een offerte ontvangen en achteraf een factuur. Prijzen voor groepen vanaf €20 p.p. Stuur een mailtje via deze website, e-mail of telefoon/WhatsApp/sms: 06-29222762 of 06-29222763

Familieuitje

Komt u met vrienden of familie naar Deventer en wilt u graag de stad leren kennen op een leuke manier. Dan bent u aan het juiste adres. Wij horen graag wat uw interesses zijn zodat we de tour af kunnen stemmen op uw wensen.

Bedrijfsuitje

Bent u opzoek naar de leukste invulling van een bedrijfsuitje naar Deventer? Met deze tour leert u de stad echt kennen. Onze gidsen laten u ook kennismaken met de minder bekende plekken en vertellen u graag de mooie verhalen die bij Deventer horen.

Teamuitje

Ervaar Deventer op de beste manier. Fiets op een relaxte manier door de stad en geniet van al het moois dat Deventer te bieden heeft. Laat je informeren en inspireren door de gids die jou door de stad heen gidst. Met een gids zie je meer en komt de stad echt tot leven. Ideaal als teamuitje.

Parkeren en openbaar vervoer

Komt u met de auto Deventer? U kunt bij ons startpunt gratis parkeren. Voor touringcars is hier ruimte om op en af te stappen. Mocht u met de trein komen dan kunt u het beste naar het pontje lopen, 12 minuten, en met het pontje naar het startpunt komen (5 minuten). De start locatie is ook gunstig gelegen vanaf het centrum. Met het pontje komt u direct in het centrum terecht. De kosten bedragen €1,20 pp. en de laatste afvaart is om 23:00.

De tour aanpassen aan uw plannen?

Wij begrijpen dat u met een groep minder flexibel bent en daarom zijn wij dat voor u! Wilt u graag op een bepaald tijdstip beginnen/eindigen, of onderweg lunchen dan geven wij daar graag gehoor aan. Wilt u graag de link met uw bedrijf, familie of vriendschap terug laten komen in de tour of zijn er andere interesses die u graag terug ziet komen, laat het ons weten en wij gaan er rekening mee houden. Voor grotere groepen zetten wij meerdere gidsen in zodat iedereen volop kan genieten van de tour.

We hebben met het gehele team een leuke en leerzame fietstour door Deventer gehad onder begeleiding van drie gidsen van FietStoer Deventer. We zijn langs mooie en interessante plekken gefietst, zoals brouwerij Davo en het centrum. Het was een mooie en sportieve manier om Deventer te leven kennen.
Elsa
Gastvrouw en Marketing - Porsche centrum Twente

Aanbiedingen & kortingen

Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden. U kunt ook een privétour boeken, waarbij we rekening houden met uw wensen en mogelijkheden. Komt u met uw eigen fiets, in een grote groep of wilt u genieten van een teamuitje of bedrijfsuitje in Deventer? profiteer dan van een passende aanbieding.

10%

korting
10% korting

Eigen fiets

Komt u met uw eigen fiets dan krijgt u 10% korting.

10%

korting
10% korting

Groepskorting

Groepen vanaf 8 personen ontvangen 10% korting.

Tour

op maat
Tour en prijs op maat

Bedrijfsuitje

Neem via het contactformulier contact met ons op voor een offerte.
Gezelligheid, vrijheid, ontdekken en genieten.
Enthousiast? Boek uw rondleiding vandaag!
Startpunt van FietStoer Deventer:
Steiger naast Worp 2, 7419 AD Deventer
Klik hier voor de exacte locatie op Google maps

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: Gesloten

Boeken via deze website, e-mail of telefoon/WhatsApp/sms: 06-29222762 of 06-29222763