Over FietStoer

OVER ONS

Ons verhaal

In de trein van Rome terug naar Deventer dacht ik na over de afgelopen periode. Het geven van fietstours in deze historische stad was geweldig. Tijdens de vele uren onderweg naar mijn geboortestad Deventer vroeg ik mij af waarom er in deze mooie Hanze stad aan de IJssel geen fietstours met gids worden aangeboden. Hoe mooi zou het zijn om dat zelf te gaan aanbieden. Ik moest denken aan mijn vader die het heerlijk vind om over Deventer te vertellen, met mensen in de weer te zijn en om buiten aan de slag te gaan. Bij thuiskomst heb ik het plan met hem gedeeld om samen fiets tours te gaan aanbieden in Deventer en we zijn meteen enthousiast aan de slag gegaan. We genieten ervan om samen te werken en te vertellen over deze mooie stad waar we allebei geboren en getogen zijn. Gaat u een keer met ons mee?

Onze Missie

Het is onze missie om u op een leuke manier Deventer te laten ervaren! Kies een dag uit en maak de keuze tussen de ochtend en middag tour. Geef het aantal personen aan en vul uw gegevens in. U krijgt van ons een bevestiging van de boeking. Betalen kan bij de start van de tour, u mag met cash betalen of pinnen. Eventuele kortingen worden ter plekke verrekend. Klik op de fiets om uw tour te boeken:

Deventer gidsen

FietStoer Deventer werkt uitsluitend met lokale gidsen die in Deventer zijn geboren en getogen. lees hier hun verhaal.

Erik Koning

Gids
Binnenkort komt hier Erik's verhaal.

Ruben Koning

Fiets gids
Binnenkort verschijnt hier Ruben's verhaal.

Word onderdeel van ons team?

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van onze organisatie? Neem dan contact met ons op. Stuur een mailtje naar fietstoerdeventer@gmail.com

Als gids ben je het gezicht van FietStoer Deventer.  Je bent verantwoordelijk voor het ontvangst, het veilig rondleiden en het vermaken van de gasten. 

Gidsen is seizoenswerk. Lijkt het je leuk om een bepaalde periode van het jaar als gids aan de slag te gaan, neem dan contact met ons op.

Gidsen kan op vrijwillige evenals op betaalde basis.

Bent u bekend met de geschiedenis van Deventer en wilt u die informatie graag delen met anderen?

Neem dan contact met ons op zodat we de fiets tours nog leuker en interessanter kunnen maken. 

Neem contact met ons op